Categorieën

nl

VOLGENDE VERKOOP

De volgende afhaling van ons lamsvlees zal per mail bevestigd worden na uw bestelling.

Opgepast, nieuw adres voor afhaling:

  • DE WOUDPOORT
  • Brusselsesteenweg 700
  • 3090 Overijse

Reserveer nu al uw vleespakket!

Contact: info@koedalhof.be

Nieuwsbrief

Legal

Gebruikerscondities van Koedalhof BVBA

 

Elke aankoop op de electronische aankoopsite van Koedalhof is onderworpen aan onze verkoopsvoorwaarden. Ze zijn van toepassing sinds 1 januari 2015.

    1.  Bestelling

De gebruiker bestelt via de online platform van Koedalhof door de aankoopprocedure te volgen. De bestelling wordt opgenomen door het systeem en is geldig als definitieve bestelling.

 2.     Prijs

De prijzen staan genoteerd met BTW. De prijzen kunnen op elk moment worden aangepast door Koedalhof. Enkel de prijzen die vermeld staan op de site zijn correct.

 3.     Betaling

De betaling gebeurt bij afhaling van de goederen. De betaling gebeurt in cash of per smartphone via de Sixdots applicatie. Gelieve hiervoor eerst de applicatie down te loaden. (www.sixdots.be ) Deze dienst is 100% gratis.

 4.     Conformiteit

De fotos die op de site worden weergegeven zijn niet contractueel. Er is geen enkele verbintenis tussen een foto en een geleverd product. Koedalhof zal tevens de gewichten van de verkochte goederen zo goed mogelijk schatten maar zal nooit de exacte gewichten kunnen weergeven.

 5.     Reclamaties

Elke reclamatie over onze producten moet binnen de 24 uur worden gecommuniceerd via het email adres info@koedalhof.be met een beschrijving van de reclamatie.