Categorieën

nl

VOLGENDE VERKOOP

De volgende afhaling van ons rundsvlees heeft plaats op vrijdag 6 Maart tussen 16u00 en 19u00 en zaterdag 7 Maart tussen 10u00 en 12u00.

Reserveer nu al uw vleespakket!

Contact: 0479/23.35.65

Nieuwsbrief

Wie zijn wij ?

Koedalhof

Welkom op het Koedalhof in Jezus-Eik (Overijse). Aan de rand van het prachtige Zoniënwoud startten we in 2013 een eigen landbouwbedrijf. In eerste instantie is het bedrijf gevestigd in een oude, omgebouwde hangar, omgeven door weilanden. De bedoeling is om er hoeveproducten aan te bieden. 

Naast kippen en schapen dragen we er zorg voor twee bedreigde soorten : het Vlaamse rode rund en bijen die in België steeds meer bedreigd zijn door de intensieve landbouw…Onze visie

Koedalhof is een centrum van artisanale landbouw met de nadruk op het op natuurlijke manier kweken van koeien, schapen, kippen en bijen. Hier geen massale vleesproductie en export naar alle delen van de wereld – met de nodige schadelijke gevolgen voor het milieu. Koedalhof kiest voor een kleinschalige productie voor de directe omgeving. Omdat het betere producten oplevert en het milieu spaart. Koedalhof wordt tevens een ontmoetingsplaats voor de buurt en een didactisch centrum om kinderen kennis te laten maken met de échte, lokale landbouw.