Categorieën

nl

VOLGENDE VERKOOP

De volgende afhaling van ons rundsvlees heeft plaats op vrijdag 8 November tussen 16u00 en 19u00 en zaterdag 9 November tussen 10u00 en 12u00.

Reserveer nu al uw vleespakket!

Contact: 0479/23.35.65

Nieuwsbrief

Steak Westvlaams Rood Rund

Steak Westvlaams Rood Rund

Al onze vleesstukken worden 2 tot 3 weken gerijpt, zorgvuldig versneden en vacuum getrokken in verpakkingen van 300 tot 500gr.

More details...

20,00 €

Availability : Available

96 items in stock

De runderen staan gemiddeld 8 tot 9 maanden buiten en eten uitzonderlijk gras. In de wintermaanden staan de runderen in grote stallen (groter dan de bio normen), krijgen hooi dat van natuurgebieden komt en hebben toegang tot buiten.

Het Westvlaams Rood ras is een uitstervend ras door het feit dat het niet de rentabiliteit heeft die conventionele boeren zoeken. Dit rustiek ras past echter zeer goed in de filosofie van duurzame veehouderij. De beesten leven buiten in open lucht en kunnen op een natuurlijke manier kalveren.

Het West-Vlaams ras levert vlees van top kwaliteit, populair bij top chefs en professionals : gemarmerd vlees, rode kleur, maar ook zijn gladheid, sappigheid en zijn smaak. Een must voor fijnproevers !