Westvlaams Rood Rundsvleespakket 5kg: mix van filet, entrecote, steak, stoofvlees, gehakt en worstjes.
Al onze vleesstukken worden 2 tot 3 weken gerijpt, zorgvuldig versneden en vacuum getrokken in verpakkingen van 300 tot 500gr.
De volgende afhaling van ons rundsvlees heeft plaats op Woensdag 23 December tussen 16u00 en 18u00.
Opgepast, nieuw adres voor afhaling:
Reserveer nu al uw vleespakket!
Contact: 0479/23.35.65
Westvlaams Rood Rundsvleespakket 5kg: mix van filet, entrecote, steak, stoofvlees, gehakt en worstjes.
Al onze vleesstukken worden 2 tot 3 weken gerijpt, zorgvuldig versneden en vacuum getrokken in verpakkingen van 300 tot 500gr.
De runderen staan gemiddeld 8 tot 9 maanden buiten en eten uitzonderlijk gras. In de wintermaanden staan de runderen in grote stallen (groter dan de bio normen), krijgen hooi dat van natuurgebieden komt en hebben toegang tot buiten.
Het Westvlaams Rood ras is een uitstervend ras door het feit dat het niet de rentabiliteit heeft die conventionele boeren zoeken. Dit rustiek ras past echter zeer goed in de filosofie van duurzame veehouderij. De beesten leven buiten in open lucht en kunnen op een natuurlijke manier kalveren.
Het West-Vlaams ras levert vlees van top kwaliteit, populair bij top chefs en professionals : gemarmerd vlees, rode kleur, maar ook zijn gladheid, sappigheid en zijn smaak. Een must voor fijnproevers !